Ajankohtaista

Kymi Sinfoniettan loppusyksyn konsertit marraskuun alusta jouluun saakka ovat tulleet myyntiin. Orkesteri virittäytyy lyhyellä aikavälillä jopa hengästyttävän monipuolisesti moniin erilaisiin tunnelmiin: luvassa on eksoottisia sävyjä, huumoria, virtuoosivoimaa sekä jouluisia säveliä peräti kahden konsertin voimin.

Kymi Sinfoniettan mielenkiintoinen syyskausi jatkuu liveyleisön edessä. Ensi viikon Mozartin rakastetuimmat ja keskiviikon 13.10. Red House! Aaltoja! -konsertin lisäksi nyt myynnissä ovat myös 20. ja 21. lokakuuta kuultavat, pianisti ja kapellimestari Olli Mustosen luotsaamat konsertit Kotkassa ja Kouvolassa. Kymi Sinfoniettan syyskauden konsertit ovat tulleet myyntiin vaihe kerrallaan, sillä orkesteri seuraa herkeämättä koronatilanteen kehittymistä ja yleisötilaisuuksia koskevien kokoontumisrajoitusten ja turvavälisäädösten purkamista.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kumosi Kymenlaakson sairaanhoitopiirin alueen yleisötilaisuuksia koskevat kokoontumisrajoitukset 3.9.2021 alkaen, mikä merkitsee mm. sitä, että sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää kokoontumisia ilman henkilömäärärajoituksia.

TURVALLISESTI KYMI SINFONIETTAN KONSERTEISSA (päivitetty 7.10.2021)

Marraskuusta 2021 eteenpäin

YLEISÖTURVALLISUUS KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKANA
KYMI SINFONIETTAN KONSERTEISSA

Keskiviikkona 14.7.2021 ensi-iltansa saavan uuden Pertsa ja Kilu -elokuvan yksi kiitellyistä elementeistä on sen upea musiikki, jonka on säveltänyt kansainvälisesti arvostettu elokuvasäveltäjä Panu Aaltio. Musiikkia ei ole tuotettu monen nykyelokuvan tapaan digitaalisesti, vaan elokuvassa sen soittaa oikea orkesteri, Kymi Sinfonietta.