KYMI SINFONIETTAN LOPPUKEVÄÄN KONSERTIT JA YLEISÖTAPAHTUMAT ON PERUTTU!

18.03.2020

Kymi Sinfoniettan loppukevään konsertit ja yleisötapahtumat on peruttu 3.6.2020 saakka viranomaisten antaman ohjeistuksen mukaisesti. Olemme mukana tekemässä voitavamme koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.
Kymi Sinfonietta jatkaa kuitenkin toimintaansa, ja tulee näkymään ja kuulumaan verkossa. Tästä tiedotamme lisää myöhemmin, pysy siis kuulolla! Seuraamme myös viranomaisohjeita, ja jos tilanne muuttuu oleellisesti konserttien osalta, palaamme asiaan. Verkkosivustomme väliaikaisesta kaatumisesta huolimatta sivuillamme näkyvät kuitenkin ajankohtaiset tiedotteet.

JO OSTETUISTA LIPUISTA JA KAUSIKORTEISTA:

 • Hyvitämme konserttilipun ostaneille lipun hinnan.
 • Kausikorteista hyvitämme peruuntuneiden konserttien osuuden. Ole yhteydessä hyvityksen saamiseksi Kymi Sinfoniettan orkesteritoimistoon, puh. 05 234 4891, toimisto@kymisinfonietta.fi.
 • Halutessanne voitte tukea Kymi Sinfoniettan toimintaa jo lunastamanne lipun hinnalla.

OHJEET LIPPUHYVITYKSEN SAAMISEKSI:

 1. Yksittäiset konserttiliput:
  Ole hyvityksen saamiseksi yhteydessä siihen ennakkomyyntipaikkaan, josta olet ostanut lipun. Lipunmyyntipisteemme palvelevat normaalisti lukuunottamatta:
 • Tiistaisin Manskilla toimiva pisteemme on avoinna vielä 17.3. ja 24.3.
 • Jollei Kuusankoskitalolla ole lipunmyyntiä, ole suoraan yhteydessä Kymi Sinfoniettan orkesteritoimistoon, puh. 05 234 4891, toimisto@kymisinfonietta.fi
 1. Ticketmasterin kautta ostetut liput:
  Kymi Sinfonietta on lähettänyt tiedon konserttien peruuntumisesta Ticketmasterille, joka on yhteydessä lipunostajaan sähköpostitse. Ticketmasterilta ollaan siis suoraan yhteydessä ja lähetetään ohjeistus siitä, miten tulee menetellä lippujen palautukseen liittyen. Mikäli asiakastiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, Ticketmaster pyytää seuraamaan tietoa ja ohjeita peruuntuneista konserteista verkkosivuiltaan.

Tämän tiedon saimme Ticketmasterita: Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittely Ticketmasterissa on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää.


KYMIJOEN LOHISOITTO 2020 SIIRTYY ENSI VUODELLE:
Lisätietoja (mm. lippuhyvitykset): http://www.lohisoitto.fi/kymijoen-lohisoiton-lehdistotiedote-6-5/