Ajankohtaista

Kymi Sinfoniettan piti konsertoida kansanmusiikkiyhtye Friggin ja kapellimestari Jaakko Kuusiston kanssa Kotkassa ja Kouvolassa 2. ja 3.2.2022. Haasteellisesta koronatilanteesta ja yleisörajoituksista johtuen konsertit siirtyvät syyskaudelle 2022. Kymi Sinfonietta valmistelee kuitenkin verkkototeutuksia, jotka nähdään Folkfoniaa-konsertin sijaan helmikuussa.

Kymi Sinfoniettan kevätkauden avajaiskonsertti orkesterin taiteellisen neuvonantajan Olari Eltsin johdolla striimataan suorana lähetyksenä ilman yleisöä keskiviikkona 19.1.2022 klo 19. Syynä tähän ovat uudet valtioneuvoston hyväksymät koronarajoitukset. Valtioneuvosto hyväksyi tartuntatautilain 58 i §:ssä tarkoitetun asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti ja asetus tuli voimaan torstaina 30.12.

IV LASTEN JA NUORTEN UUNO KLAMI -SÄVELLYSKILPAILUN MÄÄRÄAIKA UMPEUTUU 14.2.2022

HUOM! LIPUT TULEE MYYNTIIN 17.12.2021 KLO 10

  • Lisätietoja lipunmyynnistä (mm. kausikortit) löytyy tiedotteen loppupuolelta.

Kymenlaakso on koronaviruksen leviämisalue ja koronatilanne alueella on vaikea. Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä antoi keskiviikkona 8.12. Etelä-Suomen aluehallintovirastolle suosituksen rajoittaa yli 50 hengen yleisötilaisuuksien järjestämistä sisätiloissa. Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Kymenlaakson alueella on kielletty 13.12.2021 alkaen kaikki yli 50 hengen sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet. Rajoituksen vaihtoehtona tilaisuuden järjestäjä voi ottaa käyttöön koronapassin.